Céljaink

Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Támogatása

Heim Pál gyermekkórházMadarász utcai Gyermekkórház

Egy Epson PP-100II Cd író robot és egyéb informatikai eszközök beszerzésével kívánja támogatni az Alapítvány az intézetet,  melyek összértéke bruttó 10.000.000 Ft

Szívbetegségben szenvedő gyermekek támogatása

Gyermekszív Központ

Szívbetegségben szenvedő beteg gyermekek gyógykezeléséhez 12 db Alaris GH Plus közepes tudású fecskendős gyógyszeradagoló pumpák beszerzését kívánja támogatni Alapítványunk, melyek bruttó értéke: 5 500 000 Ft

A daganatos megbetegedésben szenvedők megsegítése

A daganatos megbetegedésben szenvedők gyógyításához szeretnénk hozzájárulni országos szinten  a következő eszközök beszerzésével:

– 1 db Vákuum koncentráló készülék – Betegekből származó genetikai minták koncentrálására alkalmas készülék

– 2 db Steril boksz beszerzése molekuláris pathológiai vizsgálatokra

– 1 db jégdara készítő készülék daganatos minták genomikai vizsgálatának előkészítésére

A készülékek bruttó összértéke: 4.000.000 Ft

A pécsi Gyermekgyógyászati Klinika támogatása

Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika

A pécsi Gyermekklinika a Dunántúl egyetlen egyetemi Gyermekklinikája, az újszülött-, csecsemő-, és gyermekgyógyászati, valamint gyermeksebészeti betegségek teljes spektrumát fogadja.

Alapítványunk jelenleg 1 db Philips köhögtetőgép beszerzésével szeretne a beteg gyermekek gyógyításához segítséget nyújtani, bruttó értéke 2.100.000 Ft.

Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat

A Szolgálat feladata az életveszélyben lévő újszülöttek, koraszülöttek mentése a Dél-magyarországi régióban: Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megyékből és Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részéről, az őket ellátó regionális központba a Szegedi Gyermekklinika újszülött intenzív osztályára. Minden mentésben 4 személy vesz részt: orvos, nővér, mentőápoló, gépkocsivezető. Az élet első perceiben, óráiban történő mentés elmaradása az újszülött, koraszülött életkilátásait életben marad vagy meghal és a későbbi évek életminőségét testileg és szellemileg ép lesz vagy károsodott döntően meghatározza. A szállítás során már megkezdett szakszerű ellátás  oxigén adás, lélegeztetés, szívműködés biztosítása, lehűlés megelőzése jelentős mértékben javítja az újszülöttek, koraszülöttek életkilátásait.

Vivien, Down szindrómás, csökkent izomtónusú beteg kislány

Vivien (Győr-Moson-Sopron megye) születése óta csökkent izomtónusú és Down szindrómában szenvedő kisgyermek. Alapítványunk rendszeres támogatásban részesíti.

Noel izomsorvadásos beteg kisfiú

Noel (Fejér megye) Gyermekkori izomelhalásban (Duchenne-féle izomdystorphia) szenvedő beteg kisfiút rendszeres támogatásban részesítjük.

Csabika oxigénhiányos kisfiú

Csabika (Győr-Moson-Sopron megye) oxigénhiányos, mozgási idegrendszer sérült, epilepsziás beteg kisfiú, akit életminőségét biztosító eszközök megvásárlásával valamint vitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel támogatunk.

Martin, Szívbeteg, Down szindrómás és pajzsmirigy beteg kisfiú támogatása

Martin (Komárom-Esztergom megye) 6 éves gyermek, születése óta szívbetegségben, Down szindrómában és pajzsmirigy elégtelenségben szenved. Alapítványunk egészségét, gyógyulását elősegítő eszközökkel szeretne segítséget nyújtani.

Koraszülött, autista, hármas ikrek segítése

Petra, Robika, Ágika (Komárom-Esztergom megye) koraszülött, autista, hármas ikreket segítjük rendszeres támogatással.

Bankkártyás adományozás

fizetési feltételek >