Céljaink

Heim Pál Gyermekkórház és Madarász utcai Gyermekkórház Támogatása

Heim Pál gyermekkórházMadarász utcai Gyermekkórház

A kisgyermekek vizsgálatát egy GE Healtcare R860 lélegeztetőgép beszerzésével kívánja támogatni az Alapítvány, melynek összértéke bruttó 8.000.000 Ft.

Szívbetegségben szenvedő gyermekek támogatása

Gyermekszív Központ

A szívbetegségben szenvedő gyermekek gyógykezeléséhez szeretnénk hozzájárulni 12 db Alaris GH Plusz gyógyszeradagoló pumpával, melyek bruttó összértéke 5.500.000 Ft.

A daganatos megbetegedésben szenvedők megsegítése

A daganatos megbetegedésben szenvedők gyógyításához szeretnénk hozzájárulni országos szinten 1 db DNA SpeedVac vákuum bepárló készülék (DNA120-230) és 5 db ASUS Zenbook berendezések beszerzésével. A készülékek bruttó összértéke: 4.000.000 Ft

A pécsi Gyermekgyógyászati Klinika támogatása

Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika

A pécsi Gyermekklinika a Dunántúl egyetlen egyetemi Gyermekklinikája, az újszülött-, csecsemő-, és gyermekgyógyászati, valamint gyermeksebészeti betegségek teljes spektrumát fogadja.

Alapítványunk jelenleg egy Nonin SenSmart regionális oxymetriás készülék beszerzésével szeretne a beteg gyermekek gyógyításához segítséget nyújtani, melyek bruttó értéke 2.800.000 Ft.

Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat

A Szolgálat feladata az életveszélyben lévő újszülöttek, koraszülöttek mentése a Dél-magyarországi régióban: Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megyékből és Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részéről, az őket ellátó regionális központba a Szegedi Gyermekklinika újszülött intenzív osztályára. Minden mentésben 4 személy vesz részt: orvos, nővér, mentőápoló, gépkocsivezető. Az élet első perceiben, óráiban történő mentés elmaradása az újszülött, koraszülött életkilátásait életben marad vagy meghal és a későbbi évek életminőségét testileg és szellemileg ép lesz vagy károsodott döntően meghatározza. A szállítás során már megkezdett szakszerű ellátás  oxigén adás, lélegeztetés, szívműködés biztosítása, lehűlés megelőzése jelentős mértékben javítja az újszülöttek, koraszülöttek életkilátásait.

Vivien, Down szindrómás, csökkent izomtónusú beteg kislány

Vivien (Győr-Moson-Sopron megye) születése óta csökkent izomtónusú és Down szindrómában szenvedő kisgyermek. Alapítványunk rendszeres támogatásban részesíti.

Noel izomsorvadásos beteg kisfiú

Noel (Fejér megye) Gyermekkori izomelhalásban (Duchenne-féle izomdystorphia) szenvedő beteg kisfiút rendszeres támogatásban részesítjük.

Csabika oxigénhiányos kisfiú

Csabika (Győr-Moson-Sopron megye) oxigénhiányos, mozgási idegrendszer sérült, epilepsziás beteg kisfiú, akit életminőségét biztosító eszközök megvásárlásával valamint vitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel támogatunk.

Martin, Szívbeteg, Down szindrómás és pajzsmirigy beteg kisfiú támogatása

Martin (Komárom-Esztergom megye) 6 éves gyermek, születése óta szívbetegségben, Down szindrómában és pajzsmirigy elégtelenségben szenved. Alapítványunk egészségét, gyógyulását elősegítő eszközökkel szeretne segítséget nyújtani.

Koraszülött, autista, hármas ikrek segítése

Petra, Robika, Ágika (Komárom-Esztergom megye) koraszülött, autista, hármas ikreket segítjük rendszeres támogatással.

Bankkártyás adományozás

fizetési feltételek >