Céljaink

Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet és Madarász utcai részlegének támogatása

Heim Pál gyermekkórházMadarász utcai Gyermekkórház

Jelenleg a két intézetet, a beteg gyermekek ellátásához szükséges 90 db informatikai eszköz beszerzésével kívánja támogatni az Alapítványunk, melyek összértéke bruttó 8.000.000 Ft.

A daganatos megbetegedésben szenvedők megsegítése

A daganatos megbetegedésben szenvedők gyógyításához szeretnénk hozzájárulni országos szinten  a következő eszközök beszerzésével:

– 2 db UV Cleaner box (a betegekből származó minták molekuláris genetikai vizsgálatához szükséges steril körülményeket biztosítja)

– 1 db ProFlex™ PCR System (daganatmintákból izolált örökítő anyag (DNS) sokszorosítására alkalmas. Az így megsokszorozott DNS mintából tudjuk elvégezni az adott betegre jellemző genetikai hibák meghatározását, amely alapul szolgál a személyre szabott terápia kialakításához.)

– 1 db vízfürdő, amely a fenti folyamatok elvégzéséhez szükséges hőmérsékletet biztosítja

– 15 db Finnpipette Digital csomag (a genetikai vizsgálatok elvégzéséhez szükséges automata adagoló csomagot tartalmazza, amely segítségével a genomikai vizsgálatok elvégezhetők)

A készülékek bruttó összértéke: 5.000.000 Ft

A pécsi Gyermekgyógyászati Klinika támogatása

Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika

A pécsi Gyermekklinika a Dunántúl egyetlen egyetemi Gyermekklinikája, az újszülött-, csecsemő-, és gyermekgyógyászati, valamint gyermeksebészeti betegségek teljes spektrumát fogadja.

Alapítványunk jelenleg 1 db Philips köhögtetőgép beszerzésével szeretne a beteg gyermekek gyógyításához segítséget nyújtani, bruttó értéke 2.100.000 Ft.

Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat

A Szolgálat feladata az életveszélyben lévő újszülöttek, koraszülöttek mentése a Dél-magyarországi régióban: Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megyékből és Jász-Nagykun-Szolnok megye déli részéről, az őket ellátó regionális központba a Szegedi Gyermekklinika újszülött intenzív osztályára. Minden mentésben 4 személy vesz részt: orvos, nővér, mentőápoló, gépkocsivezető. Az élet első perceiben, óráiban történő mentés elmaradása az újszülött, koraszülött életkilátásait életben marad vagy meghal és a későbbi évek életminőségét testileg és szellemileg ép lesz vagy károsodott döntően meghatározza. A szállítás során már megkezdett szakszerű ellátás  oxigén adás, lélegeztetés, szívműködés biztosítása, lehűlés megelőzése jelentős mértékben javítja az újszülöttek, koraszülöttek életkilátásait.

Vivien, Down szindrómás, csökkent izomtónusú beteg kislány

Vivien (Győr-Moson-Sopron megye) születése óta csökkent izomtónusú és Down szindrómában szenvedő kisgyermek. Alapítványunk rendszeres támogatásban részesíti.

Noel izomsorvadásos beteg kisfiú

Noel (Fejér megye) Gyermekkori izomelhalásban (Duchenne-féle izomdystorphia) szenvedő beteg kisfiút rendszeres támogatásban részesítjük.

Csabika oxigénhiányos kisfiú

Csabika (Győr-Moson-Sopron megye) oxigénhiányos, mozgási idegrendszer sérült, epilepsziás beteg kisfiú, akit életminőségét biztosító eszközök megvásárlásával valamint vitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel támogatunk.

Martin, Szívbeteg, Down szindrómás és pajzsmirigy beteg kisfiú támogatása

Martin (Komárom-Esztergom megye) 6 éves gyermek, születése óta szívbetegségben, Down szindrómában és pajzsmirigy elégtelenségben szenved. Alapítványunk egészségét, gyógyulását elősegítő eszközökkel szeretne segítséget nyújtani.

Koraszülött, autista, hármas ikrek segítése

Petra, Robika, Ágika (Komárom-Esztergom megye) koraszülött, autista, hármas ikreket segítjük rendszeres támogatással.

Bankkártyás adományozás

fizetési feltételek >